13.6.2017

Kivaa kesäpuuhaa lapsille! »

Tylsää takapenkillä, rentoa oleilua riippumatossa? Fortum tarjoaa kesähetkien ajanvietteeksi kivoja tehtäviä lapsille verkossa.

3.6.2016

Biisafe Buddy auttaa arjessa »

Avaimet hukassa! Onko mummilla kaikki hyvin? Älypuhelimen kätevä lisälaite Biisafe Buddy vapauttaa sinut näistä huolista.

26.5.2016

CleanPower-mobiilipelissä voit pelastaa maailman »

Kerää perhe pelaamaan ja lähtekää yhdessä pelastamaan maailmaa! Kehitimme mobiilipelin, joka tempaa mukaansa kaiken ikäiset ja herättää hyviä keskusteluja ajankohtaisista energiaan liittyvistä asioista.

1.3.2016

Tiesitkö, että kaukolämpö tulee läheltä? »

Kaukolämpö lämmittää koteja ja kiinteistöjä sekä niiden lämmintä käyttövettä. Se on edullinen, helppo ja huomaamaton lämmitysmuoto. Lähes puolet Suomen kiinteistöistä lämpenee kaukolämmöllä.

1.3.2016

Tutustu heti: Uusi Fortum STORE »

Avasimme tammikuussa 2016 kuluttaja-asiakkaillemme uuden verkkokaupan Fortum Storen, jonka tuote- ja palveluvalikoima on valittu kaikkia energiatehokkaista tuotteista ja -palveluista kiinnostuneita sähkö- ja lämpöasiakkaita silmällä pitäen.

29.2.2016

Kiitos luottamuksesta! »

Fortum on valittu jälleen Valittujen Palojen lukijatutkimuksessa Suomen ­luotetuimmaksi sähköyhtiöksi 2016. EPSI Rating -asiakastyytyväisyys­tutkimuksessa saimme kaikkien aikojen parhaan tuloksen.