28.8.2014 | TEKSTI Riitta Sirén KUVAT Juha Valkeajoki

Asiakasetusi: Fortum Turva -vakuutukset

Kansainvälinen vakuutusyhtiö ACE on kehittänyt Fortumin sähkönmyyntiasiakkaille ainutlaatuisen Fortum Turva -vakuutusperheen. Vakuutuksilla voidaan täydentää asiakkaan jo olemassa olevaa vakuutusturvaa. Vakuutuksen voi hankkia ACE:n asiakaspalvelun kautta.

Miksi Fortumin sähköasiakkaan kannattaisi valita joku Fortum Turva -vakuutusvaihtoehdoista, ACE:n avainasiakaspäällikkö Natalia Neuvonen? (Kuvassa yllä).

”Fortum Turva -vakuutukset ovat selkeitä eivätkä ne vaadi muutoksia asiakkaan muihin vakuutuksiin. Ne täydentävät asiakkaan jo olemassa olevaa vakuutusturvaa, eivätkä näistä vakuutuksista saatavat korvaukset vaikuta asiakkaan mahdollisesti muualta saamiin korvauksiin.”

”Fortumin asiakkaiden valittavana on useampi eri vakuutus, joka antaa turvaa muun muassa tapaturmaisen pysyvän haitan, tapaturmaisen kuoleman sekä luunmurtumien varalle. Kattava vakuutusturva helpottaa elämää silloin, kun jotain yllättävää ja ikävää sattuu. Riittävä vakuutusturva ei poista ikävää tapahtumaa, mutta antaa mielenrauhaa ja mahdollisuuden keskittyä parantumiseen.”

”Vakuutusten kautta Fortum voi tarjota asiakkailleen merkittävän asiakasedun, josta on konkreettista hyötyä. Vakuutustuoteperhettä kehitetään jatku vasti asiakkailta saadun palautteen perusteella”, kertoo Natalia.

Neuvonen on tyytyväinen yhteistyöhön Fortumin kanssa. ”Yhteistyö alkoi vuonna 2005. Suurella osalla vakuutuksen ottaneista asiakkaista on ollut vakuutus voimassa yhteistyömme alkuajoilta asti. Se kertoo heidän tyytyväisyydestään.”

Myös Fortumin myyntijohtaja Jukka Toivonen on tyytyväinen. ”Meille on tärkeää, että voimme tarjota sähköasiakkaillemme lisä arvoa erilaisten asiakas etujen, kuten nyt tämän vakuutusperheen myötä. Fortum Turva -vakuutukset on otettu hyvin vastaan asiakkaidemme keskuudessa, ja uusia vakuutusasiakkaita tulee koko ajan lisää.”

 

Tutustu Fortum Turva -vakuutuksiin

tai soita suoraan ACE:n asiakaspalveluun (09) 686 151 51 (pvm/mpm)

 

Vakuutusten myöntäjänä toimii kansainvälinen vakuutusyhtiö ACE. ACE vastaa vakuutusten myynnistä ja markkinoinnista sekä vakuutustuotteiden asiakaspalvelusta ja vahinkopalvelusta. ACE European Group on osa ACE Groupia, joka on maailmanlaajuinen vakuutus- ja jälleenvakuutuspalvelujen tarjoaja ja palvelee laajaa kirjoa asiakkaita niin yritys- kuin yksityispuolellakin. ACE Group harjoittaa toimintaansa kaikkialla maailmassa. Konsernilla on toimipisteet 54 maassa ja työntekijöitä yli 20000. Yritys on listattu New Yorkin pörssissä.

Arvostele artikkeli
[Arvioita: 11 Keskiarvo: 2.4]