9.1.2018

Sekajäte palaa kotiin energiana »

Kierrätykseen kelpaamaton jäte lajitellaan sekajätteeseen, joka käsitellään jätevoimalassa turvalliseen muotoon. Samalla syntyy sähköä ja kaukolämpöä kotien käyttöön.

15.12.2017

Pistä muovi kiertämään »

Jäätelö hupeni hujauksessa ja muovia sisältävä pakkaus jäi tyhjilleen. Heitänkö roskikseen? No älä, vaan vie lähimpään muovinkeräyspisteeseen. Näin annat arvokkaalle materiaalille uuden elämän ja luonto pysyy puhtaana.

13.12.2017

Älykäs lämmitys huolehtii kodistasi ilman että huomaat! »

Fortum Fiksu Energianseuranta on sähkölämmittäjän älykäs mobiili­palvelu, joka auttaa seuraamaan omaa energiankulutusta entistä tarkemmin. Älykäs sovellus osaa lämmittää käyttöveden silloin, kun valtakunnan sähköverkossa on parhaiten sähköä saatavilla.

14.6.2017

Kuluttajat mukaan kysyntäjoustoon »

Sähköverkossa kulutuksen ja tuotannon on oltava joka hetki tasapainossa. Jos sähköstä on jonain hetkenä pulaa, lisäsähköä tuotetaan tänä päivänä uusiutumattomia energialähteitä käyttävissä varavoimalaitoksissa.

27.4.2017

Oma Fortum -työpajassa kuuluu asiakkaan ääni »

Haluamme kuunnella asiakkaitamme ymmärtääksemme heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Siksi järjestimme tilaisuuden, jossa asiakkaamme saivat kertoa, miten he kehittäisivät Oma Fortum -mobiilipalvelua entistä helppokäyttöisemmäksi ja erilaisia tarpeita huomioon ottavaksi. Asiakastyöpaja on vain yksi esimerkki siitä, miten Fortum ottaa asiakkaat mukaan jo palvelun kehitysvaiheessa.

24.3.2017

Säästä sähköä – Järvisen perheen Oma Fortum »

Uudistunut Oma Fortum -mobiilisovellus tekee kodin energiankäytöstä nyt entistäkin helpompaa. Tapio Järvinen testasi sovelluksen ja uskoo siirtyvänsä yhä enemmän mobiilisovelluksen käyttäjäksi, sillä puhelimessa Oma Fortum -palvelu kulkee aina mukana.