14.6.2017

Kuluttajat mukaan kysyntäjoustoon »

Sähköverkossa kulutuksen ja tuotannon on oltava joka hetki tasapainossa. Jos sähköstä on jonain hetkenä pulaa, lisäsähköä tuotetaan tänä päivänä uusiutumattomia energialähteitä käyttävissä varavoimalaitoksissa.

27.4.2017

Oma Fortum -työpajassa kuuluu asiakkaan ääni »

Haluamme kuunnella asiakkaitamme ymmärtääksemme heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Siksi järjestimme tilaisuuden, jossa asiakkaamme saivat kertoa, miten he kehittäisivät Oma Fortum -mobiilipalvelua entistä helppokäyttöisemmäksi ja erilaisia tarpeita huomioon ottavaksi. Asiakastyöpaja on vain yksi esimerkki siitä, miten Fortum ottaa asiakkaat mukaan jo palvelun kehitysvaiheessa.

24.3.2017

Säästä sähköä – Järvisen perheen Oma Fortum »

Uudistunut Oma Fortum -mobiilisovellus tekee kodin energiankäytöstä nyt entistäkin helpompaa. Tapio Järvinen testasi sovelluksen ja uskoo siirtyvänsä yhä enemmän mobiilisovelluksen käyttäjäksi, sillä puhelimessa Oma Fortum -palvelu kulkee aina mukana.

26.8.2016

Parhaat vinkit pakastajalle »

Säilötkö sinäkin juuri marjoja, sieniä ja kasvimaan antimia pakastimeen? Voit tehostaa pakastamista pienillä keinoilla ja säästää rahaa ja energiaa.

13.7.2016

Sähköä taskusta ja meno jatkuu »

Pienet ja innovatiiviset varavirtalähteet lataavat puhelimen missä vain ja pitävät huolen siitä, että piknikillä musiikki ei lopu ennen kuin eväät ovat loppu.

4.2.2016

Säästövinkkejä eri lämmitysmuodoille »

Lämmitykseen liittyvillä valinnoilla ja käyttötottumuksilla voit vähentää lämmityskustannuksia. Tarkkuus etenkin talvikuukausien aikana kannattaa, sillä lämmitys kuluttaa noin puolet lämmitysenergiasta neljänä kylmimpänä kuukautena.

12.1.2016

Kodin lämmitys pakkasella »

Kovalla pakkasella kodin lämmitykseen tarvitaan paljon energiaa. Lisääntynyt energiantarve nostaa helposti asumisen kustannuksia. Muutamilla toimilla voit hillitä lämmityskulujen nousua kovalla pakkasella.