14.3.2018

Unelmien kodissa »

Kiinteähintainen Fortum Vakio yhdistää sähkösopimuksen ja kotivakuutuksen yhdeksi paketiksi.

3.6.2016

Muutossa eroon turhasta tavarasta »

Asuntoa vaihtaessa on hyvä hetki hankkiutua eroon turhista tavaroista. Uuteen kotiin kannattaa viedä vain ne tavarat, joita oikeasti tarvitsee tai jotka tuottavat itselle iloa.

23.12.2015

Mari muutti töiden hakuun kaupunkiin »

Media-assistentiksi valmistunut Mari Mehtälä muutti Ylöjärvelle, koska uskoo löytävänsä isommalta paikkakunnalta paremmin töitä. OVV Asuntopalvelut auttoi uuden kodin ja Fortumin sähkösopimuksen järjestymisessä.

6.10.2015

Asiantuntevaa palvelua muuttajalle »

Tuusulassa asuvaa Minna Liljebergiä voisi kutsua muuttojen mestariksi. Hän on muuttanut tiheään tahtiin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Fortum Muuttopuhelin -palvelu on ollut oiva apu uuden kodin sähkösopimusasioiden hoidossa.

26.5.2015

Uusi koti ja sähkösopimus REMAXilta »

Asunnon ostajan ja vuokraajan muuttoa halutaan nyt helpottaa Fortumin ja REMAXin yhteistyön avulla. Tarjoamme yhdessä myös jopa 500 euron arvoisen edun! Fortumin asiakkaana saat uuteen kotiin edullisen sähkösopimuksen lisäksi muitakin rahanarvoisia etuja.

1.12.2014

Näin muutat sujuvasti »

Muuton yhteydessä on monta muistettavaa asiaa, joten aloita suunnittelu ja tavaroiden pakkaaminen jo hyvissä ajoin. Hoida ajoissa myös sähkösopimuksen siirto, osoitteenmuutokset ja vakuutusten päivitykset uuteen asuntoon. Varaa myös muuttopalvelut ajoissa.