16.12.2013

Sähköt uuteen kotiin helposti

Sähköt uuteen kotiin saat kätevästi Fortumin muuttopuhelimesta. Muuttajan muistilistan avulla luot itsellesi muuttoa helpottavan muistilistan.

Nyt yksi muutossa muistettavista asioista ainakin hoituu helposti Fortum Muuttopuhelin -palvelussa. Jos olet muuttamassa ja tarvitset sähköt uuteen kotiisi, soita mihin aikaan tahansa Fortum Muuttopuhelin 24 h -palveluumme.

Numerossa 0200 80 000 (pvm/mpm) siirrämme nykyisen sähkösopimuksesi uuteen osoitteeseen ja hoidamme puolestasi tarvittavat toimenpiteet verkkoyhtiölle. Näin muuttosi sujuu, ja saat sähköt uuteen kotiin juuri silloin, kun ne tarvitaan.

Nimensä mukaisesti palvelu auttaa kaikkialla Suomessa kaikkina viikonpäivinä, 24 h vuorokaudessa. Voit soittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Puhelu numeroon 0200 80 000 maksaa soittajan oman operaattorin veloittaman normaalin paikallisverkkomaksun tai matkapuhelun verran.

Jos olet tottunut hoitamaan asiasi netissä, voit tehdä sähkösopimuksen siirron uuteen osoitteeseen helposti myös kirjautumalla fortum.fi -palveluun silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

sähköt uuteen kotiin Fortum Muuttopuhelimella

 

Arvostele artikkeli
[Arvioita: 41 Keskiarvo: 3.1]