9.9.2016

”Nyt kruisailen pitkin poikin” »

Leena Hjelt oli aivan ällistynyt kuullessaan voitostaan. "En ikinä voita mitään. Hämmästykseni oli suuri, kun sain tietää, että voitin Fortumin arvonnassa sähköpolkupyörän. Tämä asia oikein naurattaa vieläkin. Niin erikoista on, että juuri minä voitin."

23.11.2015

Yhteistyötä luonnon hyväksi »

Kuluttaja-asiakkaanamme saat 100 % uusiutuvaa energiaa ilman lisämaksua. Fortum Tarkka -asiakkaat tukevat myös Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa toteutettavia vesistönhoitoprojekteja.

23.11.2015

Helsinki Noir – erilainen näyttely »

Amos Andersonin taidemuseon Helsinki Noir – rikostarina ratkaistavaksi -näyttely on jännittävä näyttelykonsepti, jossa katsoja pääsee osaksi rikosdraamaa.

26.5.2015

Uuden innovointia kilpailujen kautta »

Fortum haluaa luoda tilaa uudenlaiselle ajattelulle monella saralla. Tämän vuoksi olemme mukana Inspired in Finland -innovaatiokilpailussa ja järjestimme myös oman ideakilpailun.

26.5.2015

Tuomas Sammelvuo johtaa intohimolla »

Tuomas Sammelvuo herätti joukkueessaan sellaisen taistelutahdon, joka toi miesten lentopallomaajoukkueelle kaikkien aikojen parhaan sijoituksen MM-kisoissa.

17.11.2014

Fortum Tutor: rakkaudesta lajiin »

Fortum Tutor -ohjelma kehittää ja tukee lasten ja nuorten valmennusta, sekä jalkapallossa että lentopallossa. Suomen Palloliitto valitsee vuosittain 100 jalkapallotutoria, jotka sparraavat pienempien pelaajien valmentajia ympäri Suomen.

24.10.2014

Fortum Fiksulla helpotusta arkeen »

Matti Verta säästää energiakuluissa helposti ja kätevästi Fortum Fiksu Sähkölämmittäjälle -järjestelmän avulla. Fiksulla säästöä onkin syntynyt ensimmäisen kahdeksan kuukauden aikana 273 euroa.