3.4.2018

Futisvalmentajaksi Fortum Tutorin tuella »

Juniorijalkapallon Fortum Tutor -ohjelma käynnistyi vuonna 2009, ja samoihin aikoihin Sakari Forslund aloitti poikajoukkueen valmentajana. Sekä Forslund että Fortum jatkavat edelleen työtä suomalaisen junnufutiksen eteen.

13.12.2017

Päivi osallistui arvontaan ja voitti »

Fortum tarttui elokuussa suomalaisten lentopallohuumaan: järjestimme arvonnan ja veimme voittajat seuralaisineen viikonlopuksi lentopallo-otteluun Gdanskiin. Päivi Rintamäki oli yksi voittajista.

9.9.2016

”Nyt kruisailen pitkin poikin” »

Leena Hjelt oli aivan ällistynyt kuullessaan voitostaan. "En ikinä voita mitään. Hämmästykseni oli suuri, kun sain tietää, että voitin Fortumin arvonnassa sähköpolkupyörän. Tämä asia oikein naurattaa vieläkin. Niin erikoista on, että juuri minä voitin."

23.11.2015

Yhteistyötä luonnon hyväksi »

Kuluttaja-asiakkaanamme saat 100 % uusiutuvaa energiaa ilman lisämaksua. Fortum Tarkka -asiakkaat tukevat myös Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa toteutettavia vesistönhoitoprojekteja.

23.11.2015

Helsinki Noir – erilainen näyttely »

Amos Andersonin taidemuseon Helsinki Noir – rikostarina ratkaistavaksi -näyttely on jännittävä näyttelykonsepti, jossa katsoja pääsee osaksi rikosdraamaa.