13.12.2017 | TEKSTI Pirkko Koivu KUVAT Maiju Pohjanheimo

Päivi osallistui arvontaan ja voitti

Fortum tarttui elokuussa suomalaisten lentopallohuumaan: järjestimme arvonnan ja veimme voittajat seuralaisineen viikonlopuksi lentopallo-otteluun Gdanskiin. Päivi Rintamäki oli yksi voittajista.

Kuinka näin pääsi käymään, Päivi?

Päivi Rintamäki kuvattiin Suomen lentopallomaajoukkueen passari Niko Haapakosken kanssa Oulun Urheilutalolla.

Sain Fortumilta sähköpostiviestin, jossa kerrottiin Fortum Tutor -ohjelmasta ja jossa oli mahdollisuus osallistua arvontaan. Palkintona oli viikonloppumatka Gdanskiin katsomaan lentopallon EM-kisojen ottelua. Ajattelin, että jos vain pääsisin matkalle, voisin toki samalla katsoa lentopalloa – vaikken urheilua harrastakaan.

Yllätyitkö voitosta?

Todellakin yllätyin ja iloisesti! Olin työmatkalla ja puhelin oli värinähälytyksellä, kun voitosta ilmoitettiin – onneksi huomasin ja vastasin. Elokuinen matka sisälsi lennot kahdelle Helsingistä, hotellimajoituksen Gdanskissa sekä aterioita ja liput lentopallo-otteluun, jossa vastakkain olivat Suomi ja Puola. Lähdin matkaan miesystäväni kanssa.

Oliko hauskaa?

Oli, matka oli erittäin onnistunut. Sää oli kesäinen, Gdanskin vanha kaupunki lumoava ja viikonlopussa ehti tehdä paljon En ole seurannut lentopalloa, mutta oli elämys käydä ottelussa. Ergo Arena oli täynnä, ja myös suomalaisia sinivalkoisiin pukeutuneita faneja oli paljon. Ennen ottelua söimme hienon aterian yhdessä neljän puolalaisen kanssa. He olivat voittaneet liput Puolassa toimivan Fortumin arvonnassa.

Fortumin kuluttajaratkaisujen markkinointijohtaja Sakari Forslund:

”Lentopallohuuma sekä Suomessa että Puolassa oli kova ja halusimme hyödyntää harvinaislaatuisen mahdollisuuden tuoda eri maiden asiakkaitamme yhteen. Siksi järjestimme arvonnan molemmissa maissa sekä hieman yhteistä ohjelmaa. Uskon, että tästä jäi kaikille hienoja muistoja, sillä tunnelma Gdanskin Ergo Arenan ottelussa oli huikea.”

Liikutamme nuoria

Fortum on jo kahdeksatta vuotta mukana kehittämässä nuorisotyötä palloilulajeissa. Fortum Tutor -ohjelma kehittää nuorten jalkapallon ja lentopallon harrastajien valmennusta.

fortumtutor.fi

 

Arvostele artikkeli
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]