3.4.2018

Futisvalmentajaksi Fortum Tutorin tuella »

Juniorijalkapallon Fortum Tutor -ohjelma käynnistyi vuonna 2009, ja samoihin aikoihin Sakari Forslund aloitti poikajoukkueen valmentajana. Sekä Forslund että Fortum jatkavat edelleen työtä suomalaisen junnufutiksen eteen.

23.11.2015

Yhteistyötä luonnon hyväksi »

Kuluttaja-asiakkaanamme saat 100 % uusiutuvaa energiaa ilman lisämaksua. Fortum Tarkka -asiakkaat tukevat myös Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa toteutettavia vesistönhoitoprojekteja.

23.11.2015

Helsinki Noir – erilainen näyttely »

Amos Andersonin taidemuseon Helsinki Noir – rikostarina ratkaistavaksi -näyttely on jännittävä näyttelykonsepti, jossa katsoja pääsee osaksi rikosdraamaa.

26.5.2015

Uuden innovointia kilpailujen kautta »

Fortum haluaa luoda tilaa uudenlaiselle ajattelulle monella saralla. Tämän vuoksi olemme mukana Inspired in Finland -innovaatiokilpailussa ja järjestimme myös oman ideakilpailun.

17.11.2014

Fortum Tutor: rakkaudesta lajiin »

Fortum Tutor -ohjelma kehittää ja tukee lasten ja nuorten valmennusta, sekä jalkapallossa että lentopallossa. Suomen Palloliitto valitsee vuosittain 100 jalkapallotutoria, jotka sparraavat pienempien pelaajien valmentajia ympäri Suomen.

27.8.2014

Sounds of Energy toi opiskelijat Savonlinnaan »

Haluamme antaa uusille sukupolville energiaa myös urheilu- ja kulttuuritoiminnan muodossa. Tästä hyvä esimerkki on Sounds of Energy -hanke, joka toi kansainväliset musiikinopiskelijat vieraaksemme Savonlinnan Oopperajuhlille.