13.3.2018

Aurinkopaneelit ovat satsaus tulevaisuuteen »

Ajatus aurinkoenergian tuottamisesta omassa kodissa kiehtoo. Paneeleilla tuotettu oma aurinkosähkö on uusiutuvaa energiaa ja edustaa kestävää kehitystä. Ja mikä parasta, sen avulla sähkölasku pienenee ja talon jälleenmyyntiarvo kasvaa.

12.3.2018

Suomalaiset rakastavat aurinkoa »

Energiateollisuus on tutkinut suomalaisten energia-asenteita 2017. Tutkimuksessa nousi esiin huoli ilmastonmuutoksesta. Kun suomalaisilta kysyttiin, mihin suuntaan he sähköntuotantoa haluaisivat kehitettävän, kannatusta saivat aurinkosähkö sekä vesi- ja tuulivoima.

15.12.2017

Kehitämme uutta – sinun hyödyksesi! »

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja helpottamaan arkeasi. Kaikessa kehitystyössä päämäärämme on sähkön ja lämmön tuottaminen yhä puhtaammin. Sinä asiakkaanamme olet keskipisteessä kaikessa tekemisessämme puhtaamman maailman rakentamisessa. Tuomme energiatehokkaat ja älykkäät ratkaisut kätevästi saatavillesi. Esimerkkejä niistä löydät tästä lehdestä: Fortum Fiksu Energianseuranta -palvelu, aurinkosähkösopimukset, sähköauton kotilatauspisteet sekä Fortum Ekolämpö. Tutustu aiheisiin.

22.11.2017

Aurinkolaskuri auttaa aurinkopaneelien valinnassa »

Uudistimme huippusuositun Aurinkolaskurin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kurkkaa entistä fiksummasta laskurista, kuinka paljon sinun katoltasi voisi saada puhdasta sähköä ja mihin kaikkeen sitä voisi käyttää.

12.1.2017

Kalakanta elpyy Vihtijoessa »

Kunnostushanke kantaa hedelmää Vihtijoella: taimenten määrä on lähtenyt nopeaan kasvuun ja ravintotilanne parantunut.

23.9.2016

Kaukolämpöä syntyy jopa jätevedestä »

Otamme Fortumin lämpöpumppulaitoksella Espoossa lämmön talteen puhdistetusta jätevedestä ja hyödynnämme sen kaukolämmöksi. Tämä ympäristöä säästävä innovaatio kattaa jopa 15 000 omakotitalon kulutuksen.