13.3.2018

Aurinkopaneelit ovat satsaus tulevaisuuteen »

Ajatus aurinkoenergian tuottamisesta omassa kodissa kiehtoo. Paneeleilla tuotettu oma aurinkosähkö on uusiutuvaa energiaa ja edustaa kestävää kehitystä. Ja mikä parasta, sen avulla sähkölasku pienenee ja talon jälleenmyyntiarvo kasvaa.

12.3.2018

Suomalaiset rakastavat aurinkoa »

Energiateollisuus on tutkinut suomalaisten energia-asenteita 2017. Tutkimuksessa nousi esiin huoli ilmastonmuutoksesta. Kun suomalaisilta kysyttiin, mihin suuntaan he sähköntuotantoa haluaisivat kehitettävän, kannatusta saivat aurinkosähkö sekä vesi- ja tuulivoima.

22.11.2017

Aurinkolaskuri auttaa aurinkopaneelien valinnassa »

Uudistimme huippusuositun Aurinkolaskurin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kurkkaa entistä fiksummasta laskurista, kuinka paljon sinun katoltasi voisi saada puhdasta sähköä ja mihin kaikkeen sitä voisi käyttää.

31.8.2015

Aurinkopaneeleilla sähköä koko vuoden »

Aurinkopaneelien suosion kasvu jatkuu. Yhä useampi harkitsee niitä kotinsa tai vapaa-ajanasuntonsa katolle. Paneelien hankintaan päätyneet neljä tyytyväistä asiakastamme kertovat kokemuksistaan uusiutuvan energian omatuotannosta.

17.10.2014

Aurinkopaneelien verotus »

Tuotepäällikkö Olli Raatikainen Fortumilta vastaa kuluttajia askarruttaneisiin kysymyksiin aurinkopaneeleihin ja niiden verotukseen liittyen.

11.12.2013

Asennuksen aika »

Eeva-Liisa Nieminen voitti Fortumin arvonnassa aurinkopaneelipaketin. Se asennettiin hänelle ennen lumen tuloa.