15.12.2017 | KUVAT Lehtikuva

Kehitämme uutta – sinun hyödyksesi!

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja helpottamaan arkeasi. Kaikessa kehitystyössä päämäärämme on sähkön ja lämmön tuottaminen yhä puhtaammin. Sinä asiakkaanamme olet keskipisteessä kaikessa tekemisessämme puhtaamman maailman rakentamisessa. Tuomme energiatehokkaat ja älykkäät ratkaisut kätevästi saatavillesi. Esimerkkejä niistä löydät tästä lehdestä: Fortum Fiksu Energianseuranta -palvelu, aurinkosähkösopimukset, sähköauton kotilatauspisteet sekä Fortum Ekolämpö. Tutustu aiheisiin.

1. Nyt sitä saa – aurinkosähköä kaikille

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus saada 100 % aurinkovoimalla tuotettua aurinkosähköä kotiisi ilman omia aurinkopaneeleita? Aurinkosähkö on uusiutuvana energiana erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto. Fortumin myymän aurinkosähkön alkuperä todennetaan eurooppalaisen Guarantee of Origin -järjestelmän mukaan.

Aurinkosähkö on tällä hetkellä mahdollista saada Fortum Tarkka ja Fortum Vakaa -sähkösopimuksiin.

Perusmaksu ja energianhinta määräytyvät kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

2. Sähkösopimus ja laaja kotivakuutus samalta luukulta

Helpotamme arkeasi uudella Fortum Vakio -palvelupaketilla. Sillä saat ker­ralla 100 % uusiutuvalla energialla tuotettua säh­köä ja laajan kotivakuutuksen, jolla turvaat uuden kotisi. Paketti sopii hyvin kerrostaloasukkaalle, jonka sähkönkäyttö on maksimissaan 5 000 kWh vuo­dessa. Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiin­teän kuukausihinnan vuosikulutuksesi ja määritte­lemäsi Kotivakuutuksen korvaustarpeen laajuuden mukaisesti. Tiedät siis aina etukäteen, mitä maksat, eikä yllättäviä laskuja tule.

Valittavanasi on S-, M- tai L -paketti. Me huolehdimme siitä, että sinulla on aina käytössäsi oikea paketti­koko. Sopimuksen mukana saat myös erillisen lisä­nominaisuuden Oma Fortum -sovellukseen. Sieltä voit helposti seurata omaa sähkönkäyttöä­si sekä näet sopimus- ja vakuutus­tietosi.

Fortum Vakion sähkö on 100 % uusiutuvalla vesi­voimalla tuotettua sähköä, ja sen alkuperä toden­netaan eurooppalaisen Guarantee of Origin -jär­jestelmän mukaan.

Fortum Kotivakuutuksella voit varautua kodissa sattuvien äkillisten ja ennalta arvaamattomien esinevahinkojen varalle. Vakuutus kattaa samassa vakuutetussa asunnossa ja taloudessa asuvan vakuutuksenottajan ja perheenjäsenien omaisuutta, kuten irtaimiston, kodin kiinteän sisustuksen, asunnon pintamateriaalit sekä kaapistot. Vakuutukseen sisältyy myös vastuuvakuu­tus. Se kattaa perheenjäsenten ja seuraeläinten aiheuttamat esine- tai henkilövahingot perheen ulkopuolisille, silloin kun vakuutettu on vahingonkorvausvelvollinen lain mukaan. Matkatavaravakuutus turvaa vakuutetun mat­katavaroita max 3 kk:n pituisilla ulkomaanmatkoilla. Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited -sivuliike.

3. Sähköauton kotilataus on nyt helppoa

Fortum Charge & Drive -kotilatauksen avulla voit ladata sähköautosi turvallisesti ja nopeasti kotona. Fortum asentaa ja huoltaa latauslaitteiston ilman erillistä maksua sekä toimittaa sähkön – sinun tarvitsee vain ladata ja ajella. Kiinteän kuukausimaksun ansiosta tiedät sähköautoilusi latauskustannukset etukäteen.

Palvelu on tarjolla sekä omakotitaloihin että taloyhtiöihin – ja muillekin kuin Fortumin sähköasiakkaille. Voit valita neljästä erikokoisesta palvelupaketista ajokilometrien ja sähköauton akun koon mukaan. Esimerkiksi jos ajat sähköautolla keskimäärin 55 kilometriä vuorokaudessa eli noin 20 000 kilometriä vuodessa, saat palvelun 60 eurolla kuukaudessa. Hintaan sisältyy 3,7 kW:n laturi ja latausta 250 kWh kuukaudessa. Lisäksi kotilatauspalvelun käyttäjille on tarjolla mobiilisovellus latauslaitteen etäohjaukseen.

Taloyhtiöissä osakkaat voivat hankkia erikokoisia paketteja, ja maksut peritään suoraan käyttäjiltä.

Ennen palvelun käyttöönottoa kartoitamme taloyhtiön sähköjärjestelmän ja selvitämme sen mahdolliset muutostarpeet myös sähköautoilun lisääntymisen varalta.

Voimme tarvittaessa organisoida koko taloyhtiön pysäköinnin, sillä järjestelmään voidaan liittää myös lämmitystolppia, pysäköintipaikkojen vuokraus- ja jonotuspalvelu ja jopa pysäköinninvalvonta. Kukin taloyhtiö voi valita omiin tarpeisiinsa soveltuvan kokonaisuuden: ratkaisu toimii niin pienissä kuin suurissakin taloyhtiöissä.

Lue lisää tuotteesta ja jätä yhteystietosi sivulla fortum.fi/kotilataus, niin olemme sinuun yhteydessä.

Arvostele artikkeli
[Arvioita: 0 Keskiarvo: 0]