14.3.2018

Viilein ratkaisu jäähdytykseen »

Fortum Kaukokylmä on keskitetysti ja ekologisesti tuotettua jäähdytysenergiaa, joka pitää kodit, kaupat ja toimistot miellyttävän viileinä.

30.3.2017

Kaukokylmä antaa sopivan lämpötilan »

Kaukokylmä on kaukolämmön kaveri ja toimii samalla periaatteella. Lämpölaitoksella keskitetysti ja energiatehokkaasti tuotettu kylmäenergia kulkee maan alla putkistossa viilentämään asiakkaiden kiinteistöt.

29.2.2016

Hevosenlannasta sähköä ja lämpöä »

Fortum HorsePower -hankkeen idea on tuottaa hevosenlannasta ympäristöystävällistä bioenergiaa sekä tarjota hevostalliyrittäjille huoleton ja toimiva kokonaispalvelu.

24.6.2015

Energiatehokas Café Carusel »

Helsingin Kaivopuiston edustalla sijaitseva Café Carusel näyttää tavalliselta kodikkaalta kahvilalta. Rakennuksessa kuitenkin piilee monta mielenkiintoista energiatehokkuuteen liittyvää yksityiskohtaa, joiden ansiosta lämmityskuluissa säästetään peräti 70 %.

26.5.2015

Bloks’in jääpalat käyvät kaupaksi »

Suomessa on huippuolosuhteet jääpalojen valmistamiseen. Vesijohtovesi on maailman puhtaimpia, sähkö edullista ja kaupan logistiikkaketju toimii fiksusti. Suomalainen Bloks oli ensimmäinen, joka älysi hyödyntää näitä valtteja.

21.5.2015

Konesalin hukkalämpö koteihin »

Tietotekniikan palvelutalo Tiedon Espoossa sijaitseva konesali tuotti vuonna 2014 Fortumin kaukolämpöverkkoon 12 gigawattituntia lämpöenergiaa. Sillä voitiin lämmittää 630 omakotitaloa.

5.3.2015

Hiilidioksidipäästötöntä sähköä yritysasiakkaille »

Yritysasiakkaanamme saat aina hiilidioksidipäästötöntä sähköä ilman lisämaksua. Fortum YritysVakaa -sopimus tarjoaa sinulle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden valita myös täysin uusiutuvaa energiaa ilman lisämaksua. Halutessasi voit ostaa 100 % vesisähköä sopimukseesi.